Meniu
Your Cart

Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-lui www.viessmannstore.ro

Magazinul online www.viessmannstore.ro este proprietatea SC KONNECT SHOP SRL cu sediul in strada Safirului , nr.69 R, Bragadiru, judetul Ilfov avand codul unic de inregistrare RO40293651 si este inregistrata la registrul comertului cu J23/5944/12.12.2018.

 

Sediul social este situat in Ilfov, Bragadiru, Strada Safirului  nr. 69 R et.1 ap.1, 

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE (pentru afisare pe pagina web sau in cazul colectarii datelor prin formulare on-line)

Reprezinta date cu caracter personal, potrivit Legii nr. 677/2001 orice date referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (de ex.: nume si prenume, adresa, locul si data nasterii, cod numeric personal, serie si numar de BI /CI, cetatenie, profesie, e-mail, telefon/fax, imaginea, locul de munca, sexul, situatia familiala, etc.).

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata şi completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC KONNECT SHOP SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: intocmirea formularelor de comanda si prelucrarea acestora in vederea facturarii si a livrarii, informarea clientilor despre starea comenzilor, evaluarea serviciilor oferite de www.viessmannstore.ro

Nu sunteti obligat(a) să furnizati datele, acestea fiind necesare scopului mai sus mentionat. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a putea achizitiona produse sau servicii de pe site-ul www.viessmannstore.ro

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate doar cu acordul dumneavoastra numai urmatorilor destinatari:firme partenere (furnizori echipamente-in cazul in care se efectueaza transport direct de catre furnizor, firme de montaj sau service-in cazul in care societatea noastra va recomanda o alta societate pentru anumite sericii de montaj care nu se afla pe lista noastra de servicii prestate, firme de curierat-pentru livrarea produselor comandate de pe site-ul www.viessmannstore.ro).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la departamentul nostru comercial contact@konnect-shop.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre Politie, Instantele Judecatoresti, Parchet si altor organe ale statului, in baza prevederilor legale si ca urmare a unor cereri special formulate.

Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de logare in contul de cumparator si/sau de finalizare a comenzii declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a www.viessmannstore.ro

www.viessmannstore.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru orice tip de pierderi de informatii cauzate de defectiuni ale sistemului utilizat pentru administrarea site-ului. De asemena www.viessmannstore.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualii virusi ce pot fi continuti in site, in mail-urile trimise sau in server.

Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

1. Limitarea raspunderii SC KONNECT SHOP SRL



Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. 
Societatea 
SC KONNECT SHOP SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Continutul site-ului www.viessmannstore.ro, (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, etc), a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site, si este proprietatea SC KONNECT SHOP SRL si a furnizorilor sai. Folosirea fara acordul scris al SC KONNECT SHOP SRL a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. SC KONNECT SHOP SRL nu acorda dreptul de a descarca, sau de a modifica partial sau integral, de a copia, de a vinde sau revinde, de a exploata site-ul in orice alta forma, cu scopuri comerciale sau opuse intereselor societatii, fara acordul scris in prealabil al acesteia. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. 

Totusi s-au depus eforturi pentru a minimaliza greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. 
Produsele si serviciile sunt comercializate in forma oferita de producator si in limita stocului disponibil. 
SC KONNECT SHOP SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania SC KONNECT SHOP SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de SC KONNECT SHOP SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. SC KONNECT SHOP SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. SC KONNECT SHOP SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul www.viessmannstore.ro.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre societate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC KONNECT SHOP SRL livreaza produsele in toata tara. SC KONNECT SHOP SRL confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea clientului. SC KONNECT SHOP SRL isi rezerva dreptul de intarzia sau anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de SC KONNECT SHOP SRL. Plata produselor se poate efectua in avans sau la livrare. SC KONNECT SHOP SRL isi rezerva draptul ca in anumite situatii sa solicite plata in avans.
Dovada platii trebuie transmisa catre SC KONNECT SHOP SRL pe e-mail la adresa 
contact@konnect-shop.ro. Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul societatii. Produsele solicitate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Pe factura se va tipari pretul de achizitie stabilit impreuna cu consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii. SC KONNECT SHOP SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. 
Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la 
contact@konnect-shop.ro . Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.viessmannstore.ro  beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului sau al furnizorului. SC KONNECT SHOP SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor, toata responsabilitatea acestor defectiuni si a repararii lor revine importatorului sau unitatilor service autorizate. 
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul 
www.viessmannstore.ro  si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
SC 
KONNECT SHOP SRL  nu este si nu poate fi responsabila pentru prejudiciile create de  erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor prezente pe site  sau/si daca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. 
Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Client (utilizator).



2. Drepturi de autor (Copyright)



 SC KONNECT SHOP SRL este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului 
www.viessmannstore.ro , respectiv asupra design-ului si continutului precum si asupra marcilor inregistrate in numele producatorilor si publicate pe site. Astfel orice tentativa de copiere a  continutului, programe automate sau alte informatii publicate pe site, va fi pedepsita conform legii in vigoare.



3. Garantiile produselor


Produsele achizitionate prin intermediul site-ului 
www.viessmannstore.ro beneficiaza  de garantia provenita din partea producatorului
Pierderea certificatului de garantiei duce la pierderea garantiei.
Stergerea etichetei care contine  (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei.


4. Termeni de confidentialitate



Accesarea site-ului 
www.viessmannstore.ro implica acceptul utilizatorului pentru pastrarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC KONNECT SHOP SRL. Aceste date sunt prelucrate in vederea intocmirii facturii fiscale pentru produsele comandate si sunt obligatorii. Refuzul dumneavoastra atrage dupa sine anularea comenzii.
Site-ul
www.viessmannstore.ro beneficiaza de toate masurile de siguranta necesare protejarii datelor cu caracter personal.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa semnata si  datata la adresa de e-mail: 
contact@konnect-shop.ro



5. Pretul si disponibilitatea produselor



Preturile produselor de pe acest site sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Pentru anumite produse SC KONNECT SHOP SRL isi rezerva dreptul de a solicita clientilor diferite sume cu titlul de avans. In cazul in care la livrarea produselor clientul se razgandeste la a mai achizitiona atunci suma achitata cu titlul de avans se va restitui conform conditiilor prevazute in contractul de avans. 
Comenzile online nu presupun rezervarea produselor, decat daca acestea nu sunt insotite si de confirmarea comenzii de catre client telefonic sau pe e-mail. Comenzile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem si confirmate prin telefon, sms sau e-mail.



6. Modalitati de plata 



Plata produselor achizitonate de pe site-ul 
www.viessmannstore.ro se poate face prin urmatoarele modalitati: 
a. Plata numerar la livrarea comenzii;
b. Plata prin virament bancar, transfer bancar; ( In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul S.C. KONNECT SHOP S.R.L. ) 
Pentru plata prin banca va rugam sa folositit urmatoarele date:
SC KONNECT SHOP SRL, str.Safirului  , nr. 69R, et.1, ap.1, Bragadiru, jud. Ilfov  codul unic de inregistrare RO40293651, J23/5944/12.12.2018

Cont RON UNICREDIT: RO11 BACX 0000 0017 7528 5001

c. Plata cu cardul si in rate, maxim 6 rate.



7. Denuntarea unilaterala a contractului 



Consumatorul (doar persoana fizica) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta conform O.G. 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile cu returnarea produselor vor fi suportate de catre consumator. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga din momentul primirii acestora de catre consumator.
In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator pentru produse NU si pentru transportul acestora, fara a-i solicita consumatorului cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
Daca produsul prezinta un defect ce face obiectul garantiei, consumatorul nu are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 14 zile calendaristice. In acest caz vanzatorul trebuie sa aduca produsul la conformitate in 15 zile, conform legii 449/2003.
Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.


8. Livrarea produselor, conditii de transport si conditii de retur



Livrarea produselor, conditii de transport

Pentru livrarea produselor comandate va rugam sa urmariti facilitatile mentionate in prezentarea fiecarui produs; In cazul in care nu sunt specificate informatii despre transport va rugam sa apelati departamentul de vanzari pentru a va face un calcul exact al costului pentru transport in functie de localitate si de produsele comandate.
In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucratoare, timp in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea.
In cazul in care aceste demersuri repetate nu vor avea succes si clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Plata se poate face prin virament bancar inainte de livrare sau ramburs curierului rapid, reprezentantului societatii noastre sau transportatorilor agreati de societatea noastra.

Produsele se livreaza in toata tara utilizand serviciile unei societati de curierat rapid, prin mijloacele de transport ale

SC KONNECT SHOP SRL (in functie de produsele comandate si de localitatatea in care se doreste livrarea) sau alti transportatori agreati de SC KONNECT SHOP SRL .
 
Firmele de curierat folosite in mod curent sunt: DPD Romania, Nemo curier